Log-in for elever, forældre og lærere: Skoleintra

Nyheder

På Sdr. Feldings Efterskole har vi valgt at bakke op om Kræftens Bekæmpelses store arrangement i Herning. Hvert år deltager alle elever og et antal lærere og andet personale i Stafet for Livet. 

I år havde vi valgt at lade ugen op til Stafetten være en form for temauge, hvor især 9. årgang tog ansvar for at planlægge og arrangere hele weekenden. 

Eleverne fra SFE leverede en flot indsats både på skolen og til Stafetten. Ialt 11.609 gennemførte omgange blev det til for de seje unge mennesker, hvilket svarer til et gennemsnit på lige knap en marathon pr. elev. 

Fredagens workshops var fyldt med dejlig engagement og energi, og 9. årgang, havde sørget for, at der var “fast arbejde” til alle med at producere armbånd, pandebånd, småkager, sunde kager og dekorere lysposer. 

Lørdag morgen gjorde alle sig klar med ansigtsmaling i Stafettens og SFE´s farver, inden turen gik til Herning og det fælles optog gennem byen til Atletikstadion hvor startskuddet til Stafetten lød kl. 12. 

Vores indsamlingsmål for vores hold var kr. 10.000, og dette var i lighed med de foregående år nået allerede inden startskuddet lød, idet et meget stort antal forældre og pårørende til eleverne, samt skolens personaleforening og skolen selv, havde doneret både beløb og lysposer til den vigtige sag. Vi var inden salg af dekorationssten og småkager gik igang, allerede på kr. 13.550.-, et beløb som efterfølgende er vokset til kr. 15.864,- på baggrund sponsorater. 

Vi føler os overbeviste om, at et sådant arrangement giver stof til eftertanke hos den enkelte elev, - og lader hver enkelt forstå, at sammen kan man gøre en forskel. 

Vi vil gerne her benytte lejligheden til at sige tak til alle de som støttede vores hold, og dermed kampen mod kræften. Tak til eleverne for den gode indsats...og ja, selvom vi ikke "slog" sidste års rekord på omgange pr. deltager på holdet, - så gjorde I det helt fantastisk godt igen i år. Og I fik jo pizza alligevel. :)

Tilslut dig fællesskabet

Optagelse

Bliv elev på Sdr. Feldings Efterskole
Alle kommende elever skal besøge skolen sammen med deres forældre, inden vi behandler en ansøgning.

Gå til ansøgning

Book et besøg

INFO-dage

Vi holder info-aften 16. maj kl. 18.30 - 21.30

Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften:
Hvert år er der åbent hus på alle efterskoler sidste søndag i september og anden onsdag i januar. Næste gang er søndag 30. september 2018 kl. 13-17.

Nyheder

Festlig indvielse af Sdr. Feldings Efterskoles nye klublokaler
Læs mere ...
Ud i naturen!
Læs mere ...
Foredrag: 416 km non-stop ultraløb i Gobi-ørkenen!
Læs mere ...

Flere artikler ...

 • mtb.jpg

  Linjefag

  MTB og trailrun

  MTB/ Trailrun er et nyt linjefag på Sdr. Felding Efterskole

  Klik her for at læse mere

 • mad.jpg

  Linjefag

  Mad til mennesker

  Formålet med undervisningen er, at eleverne bliver forberedt til at kunne klare den daglige husholdning med planlægning, indkøb, madlavning og hygiejne, så de er rustet til at skulle flytte hjemmefra og klare sig selv.

  Klik her for at læse mere

 • idraet-669x448.jpg

  Linjefag

  Idræt

  På idrætslinien arbejder vi med faget ud fra et bredt idrætssyn. Eleven bliver ikke specialist inden for et særligt område, men vil blive introduceret til mange forskellige former for idræt og forskellige arbejdsmetoder indenfor faget.

  Klik her for at læse mere

 • billedkunst.jpg

  Linjefag

  Billedkunst

  I faget Billedkunst på Sdr. Feldings Efterskole udvikler eleverne deres egne idéer ved at lege med og udforske forskellige teknikker og materialer. Eleverne eksperimenterer, fordyber sig, gentager sig selv og forfølger deres idé fra tanke over handling til et færdigt produkt.

  Klik her for at læse mere

 • medie.jpg

  Linjefag

  Mediefag

  Medie er et nyt linjefag på Sdr. Felding Efterskole.

  Klik her for at læse mere

 • adventure.jpg

  Linjefag

  Adventure

  Adventure er et nyt linjefag på Sdr. Felding Efterskole

  Klik her for at læse mere

 • social.jpg

  Linjefag

  Social- og sundhedsfag

  På SFE oplever eleverne at skulle bo og færdes i tæt fællesskab med de øvrige elever. De lever et 10. skoleår med klart definerede regelsæt, og under hensyntagen til hinanden.

  Klik her for at læse mere

 • spring.jpg

  Linjefag

  Gymnastik og spring

  Gymnastik og spring er en ny linje på Sdr. Felding Efterskole.

  Klik her for at læse mere

 • motorcross.jpg

  Linjefag

  Motocross og motorlære

  En helt ny linje har set dagens lys på Sdr. Feldings Efterskole. Motocross er et fag, hvor du lærer om motoropbygning, lærer om teknikken når du skal køre motocross og så skal du selvfølgelig også køre på "cyklen". Sikkerhedsudstyret er naturligvis i orden.

  Klik her for at læse mere

 • haandvaerker.jpg

  Linjefag

  Håndværk og design

  Formålet med undervisningen er at give eleverne håndværksmæssige kundskaber og færdigheder, som gør dem i stand til at fremstille brugbare ting, som f.eks. møbler eller pyntegenstande samt udføre reparationer.

  Klik her for at læse mere