Log-in for elever, forældre og lærere: Skoleintra

Nyheder

Nyheder

glethumb.jpg
3. jun. 2016 03.25
Velkommen til gl. elevers dag.
sosuthumb.jpg
2. jun. 2016 06.51
Første eksamen på Sdr. Feldings Efterskoles Social- og Sundhedslinje gennemført med et flot 12-tal. Frederikke Lak Geertsen var den første elev på Sdr. Feldings Efterskole, som gennemførte og bestod den ny-indførte eksamen på skolens Social- og Sundhedslinje, - og det endda med et flot og velfortjent 12-tal. Det er ganske nyt, at Undervisningsministeriet forsøger - og anbefaler, - dette tiltag for 10. årgang. Så det var med spænding hos både censor, lærer og elev, da startskuddet lød i dag. Men det anfægtede ikke Frederikke som ydede en flot indsats og glæder sig til at komme videre i sit uddannelses forløb på SOSU-skolen hjemme på Sjælland.
everestingthumb.jpg
23. maj 2016 00.53
Vores hold af stærke elever og lærere håber på stor opbakning fra familie og venner når vi kaster os ud i dette "skøre" projekt. Kom og støt os i weekenden når løbet er igang og glem ikke at støtte vores indsamling på https://dk.betternow.org/fundraisers/sdr-feldings-efterskole-bestiger-mt-everest. Donerer skolens elever/forældre, ansatte, venner og familie bare 1 øre pr højdemeter vi skal løbe så når vi hurtigt vores mål på 8848 kr indsamlet. Og husk, donerede beløb er fradragsberettigede.
exthumb.jpg
4. maj 2016 02.48
Eksamen skudt igang på Sdr. Feldings Efterskole Foråret kom i weekenden med sol og mildere vinde, og det er præcis sådan det skal være, når eksamenstiden går igang. Startskuddet til årets skriftlige eksamener lød kl. 9 denne mandag morgen, - og billederne taler vist for sig selv. Der arbejdes koncentreret, og vi ønsker alle held og lykke.
lybythumb.jpg
4. maj 2016 02.40
Vellykket og lærerigt foredrag på Sdr. Feldings Efterskole Her op til den kommende eksamenstid, var det et særdeles relevant foredrag Troels Lyby torsdag aften leverede for Sdr. Feldings Efterskoles elever. Men også for de mange interesserede borgere fra Sdr. Feldings Kulturforening, var foredraget interessant. Som en af de lyttende deltager til foredraget efterfølgende udtalte: "Vi har nok alle prøvet at stå i en situation, som vi havde svært ved at overskue, eller været usikker på, om vi kan klare de mange krav i hverdagen. Her var nogle gode og brugbare redskaber, - som f.eks at visualisere en vellykket afslutning på en opgave. Det var meget spændende." Nu håber vi vores elever kan huske alle guldkornene, når de i dag, går igang med årets skriftlige eksamener.
tagthumb.jpg
1. maj 2016 05.02
Imens eleverne sveder indendørs i timerne, inden de skriftlige eksamener starter i næste uge, er der nogle flittige folk, som må trodse april-vejrets luner, og arbejde udenfor i disse dage. Sdr. Feldings Efterskole er i gang med at få lagt nyt tag på vores elevhuse, - og det ser bare godt ud, efterhånden som arbejdet skrider frem.
skiftthumb.jpg
27. apr. 2016 19.09
Formandsskifte på Sdr. Feldings Efterskole D. 20. april var en alvorlig aften, - men også en glædelig aften på Sdr. Feldings Efterskole. Skolens musiklinje underholdt på fineste vis med musik af kunstneren Bob Marley. Det var holdets debut på de skrå brædder, - så det var rigtig flot klaret. Det var med alvorlig mine, lidt sørgmodighed, men også med sin sædvanlige varme humor og ægte kærlighed til Sdr. Feldings Efterskole, at formand Leif Jørgensen, takkede af efter tro tjeneste som formand for skolen, lige siden dens spæde start for 10 år siden. Nu overlades roret til den tidligere næstformand Jan Andersen, som blev budt velkommen på posten af både forstander, den øvrige bestyrelse, og alle deltagere ved årets generalforsamling. Jan`s hjerte brænder helt sikkert også for SFE, så vi glæder os alle til samarbejdet.
Troels-Lybythumb.jpg
21. apr. 2016 00.39
Torsdag d. 28/4 kl. 19.00 får Sdr. Feldings Efterskole besøg af skuespilleren Troels Lyby. I samarbejde med Sdr. Feldings Kulturforening arrangeres denne foredragsaften, hvor vi inviterer alle interesserede indenfor på skolen. Entre: kr. 150,- for medlemmer af kulturforeningen og 175,- for ikke medlemmer. Dørene åbnes kl. 18.30. Skuespiller Troels Lyby: At præstere under pres
Bestig-Mt.-Everest-thumb.jpg
7. apr. 2016 19.31
KÆMPE INDSATS FRA SFE - TIL FORDEL FOR LÆGER UDEN GRÆNSER DER VIL VÆRE SVED PÅ PANDEN, ØMME MUSKLER OG BRUG FOR UALMINDELIG MEGET VILJESTYRKE....når Sdr. Feldings Efterskoles hold stiller op til "bestigning af Mt. Everest" til støtte for LÆGER UDEN GRÆNSER i Søhøjlandet omkring Himmelbjerget d. 11. JUNI 2016. Og - JA - du læste rigtigt: VI SKAL BESTIGE MT. EVEREST ... OG måske MT. BLANC... i hvert fald i overført betydning. OG VI ER KLAR!!! Gå ind på flg. link og læs mere om det fantastiske arrangement, - og støt meget gerne den gode sag med donationer. www.everesting.dk samt
nyeeleverthumb.jpg
7. apr. 2016 19.26
Vi er på Sdr. Feldings Efterskole ved af have overblik over næste års elevhold og glæder os til at se jer til nye elevers dag.

Tilslut dig fællesskabet

Optagelse

Bliv elev på Sdr. Feldings Efterskole
Alle kommende elever skal besøge skolen sammen med deres forældre, inden vi behandler en ansøgning.

Gå til ansøgning

Book et besøg

INFO-dage

Vi holder info-aften 16. maj kl. 18.30 - 21.30

Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften:
Hvert år er der åbent hus på alle efterskoler sidste søndag i september og anden onsdag i januar. Næste gang er søndag 30. september 2018 kl. 13-17.

Nyheder

Grundlovsløb
Læs mere ...
Ny kollega søges
Læs mere ...
Vellykket studietur til landets hovedstad
Læs mere ...

Flere artikler ...

 • spring.jpg

  Linjefag

  Gymnastik og spring

  Gymnastik og spring er en ny linje på Sdr. Felding Efterskole.

  Klik her for at læse mere

 • idraet-669x448.jpg

  Linjefag

  Idræt

  På idrætslinien arbejder vi med faget ud fra et bredt idrætssyn. Eleven bliver ikke specialist inden for et særligt område, men vil blive introduceret til mange forskellige former for idræt og forskellige arbejdsmetoder indenfor faget.

  Klik her for at læse mere

 • billedkunst.jpg

  Linjefag

  Billedkunst

  I faget Billedkunst på Sdr. Feldings Efterskole udvikler eleverne deres egne idéer ved at lege med og udforske forskellige teknikker og materialer. Eleverne eksperimenterer, fordyber sig, gentager sig selv og forfølger deres idé fra tanke over handling til et færdigt produkt.

  Klik her for at læse mere

 • adventure.jpg

  Linjefag

  Adventure

  Adventure er et nyt linjefag på Sdr. Felding Efterskole

  Klik her for at læse mere

 • haandvaerker.jpg

  Linjefag

  Håndværk og design

  Formålet med undervisningen er at give eleverne håndværksmæssige kundskaber og færdigheder, som gør dem i stand til at fremstille brugbare ting, som f.eks. møbler eller pyntegenstande samt udføre reparationer.

  Klik her for at læse mere

 • mtb.jpg

  Linjefag

  MTB og trailrun

  MTB/ Trailrun er et nyt linjefag på Sdr. Felding Efterskole

  Klik her for at læse mere

 • social.jpg

  Linjefag

  Social- og sundhedsfag

  På SFE oplever eleverne at skulle bo og færdes i tæt fællesskab med de øvrige elever. De lever et 10. skoleår med klart definerede regelsæt, og under hensyntagen til hinanden.

  Klik her for at læse mere

 • motorcross.jpg

  Linjefag

  Motocross og motorlære

  En helt ny linje har set dagens lys på Sdr. Feldings Efterskole. Motocross er et fag, hvor du lærer om motoropbygning, lærer om teknikken når du skal køre motocross og så skal du selvfølgelig også køre på "cyklen". Sikkerhedsudstyret er naturligvis i orden.

  Klik her for at læse mere

 • medie.jpg

  Linjefag

  Mediefag

  Medie er et nyt linjefag på Sdr. Felding Efterskole.

  Klik her for at læse mere

 • mad.jpg

  Linjefag

  Mad til mennesker

  Formålet med undervisningen er, at eleverne bliver forberedt til at kunne klare den daglige husholdning med planlægning, indkøb, madlavning og hygiejne, så de er rustet til at skulle flytte hjemmefra og klare sig selv.

  Klik her for at læse mere