Log-in for elever, forældre og lærere: Skoleintra

Nyheder

Nyheder

trthump.jpg
5. jul. 2017 04.40
afsthump.jpg
5. jul. 2017 04.34
glthump.jpg
5. jul. 2017 04.25
brthump2.jpg
5. jul. 2017 03.57
En efterhånden fast tradition i den sidstte uge på skolen inden sommerferien, er besøget af Herning Brand- og redningsvæsen. Selvom det var en bidende kold juniaften denne tirsdag inden ferien, stoppede det ikke vores elever fra at have en vand-fest ved kanalen. Flere fik erfaret, at der skal gode armkræfter til, for at holde de store slanger, når først de sættes igang. Ikke mange som nærmede sig kanalen denne aften, kom tørskoede hjem, - men smilene på billederne vidner om, at det var en dejlig og sjov aften. Tak endnu engang til Herning Brand- og redning.
somthump.jpg
5. jul. 2017 03.40
Når skoleåret går på hæld, og de sidste prøver er overstået, sker der ting og sager på efterskolen i Sdr. Felding. Hver dag har sin egen og usædvanlige dagsorden, og den sidste uge inden dette års sommerferie, var ingen undtagelse. Mandag aften og nat blev der inviteret til natløb, som startede ved skolens shelters kl. 21 om aftenen. Der var lagt op til sjov og fuld aktivitet natten igennem, ude i landskabet,- uden mobiltelefoner, - til lands og til vands, - samtidig med at man skulle passe godt på sin fulde bakke med æg. Det gjaldt nemmelig bl.a. om at komme i mål med flest mulige hele æg. Kl. 05.30 kom de sidste glade og trætte elever i mål efter en herlig nat. Tak for indsatsen og det gode humør.
jelthump.jpg
5. jul. 2017 03.29
gllthump.jpg
5. jul. 2017 03.23
gymthumb.jpg
29. maj 2017 06.25
kbhthumb.jpg
15. maj 2017 00.54
8. årgang på SFE rejste i mandags til landets hovedstad, for at blive klogere på byens og landets historie, landets politiske højborg, "Eksperimentet Christiania" og tekniske forsøg på Experimentariet. Derudover var der lagt op til masser af socialt samvær, byvandringer, sjov på Bakken samt gastronomiske udfordringer undervejs. Vegetar restaurant og Street Food var noget af det, som blev udforsket med stor succes. På Christiansborg fik eleverne lov at afholde deres egen debat, som endte med at vedtage at: "Sengene på Sdr. Feldings Efterskole skal være blødere og større"! Her et udpluk af billeder fra nogle af de situationer, som kendetegnede den forgangne uges tur. Tak til 8. årgang for jeres engagement og til tider muntre indsats undervejs.
bedstthumb.jpg
7. maj 2017 04.47
En lille opsamling på forårets begivenheder på SFE tæller også vores nye tiltag,- nemlig "Bedsteforældredagen", som fandt sted onsdag før påsken. Det var den dejlig dag, med virkelig stor tilslutning, til glæde for både elever og deltagende familiemedlemmer. Det var rørende at fornemme den stolthed vores elever udstrålede, imens de viste deres skole frem, og fortalte deres bedsteforældre om hvordan dagligdagen former sig på deres skole. De besteforældre som var kommet, udviste stort engagement - og for en dag var generationskløften nærmest ikke eksisterende. Programmet for dagen startede med rundvisning på skolen, herefter var der gymnastikopvisning i Sdr. Feldinghallen, og til slut var der fællessang-time v. Rasmus Boring i skolens samlingssal. Det er bestemt ikke sidste gang vi arrangerer sådan en dejlig dag.

Tilslut dig fællesskabet

Optagelse

Bliv elev på Sdr. Feldings Efterskole
Alle kommende elever skal besøge skolen sammen med deres forældre, inden vi behandler en ansøgning.

Gå til ansøgning

Book et besøg

Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften:
Hvert år er der åbent hus på alle efterskoler sidste søndag i september og anden onsdag i januar.
Næste gang er Efterskolernes Dag 29. september 2019 kl. 13 - 17.

Nyheder

Program for Efterskolernes dag
Læs mere ...
Lørdag 2. juni: Festlig dag for 'gamle' elever!
Læs mere ...
Festlig indvielse af Sdr. Feldings Efterskoles nye klublokaler
Læs mere ...

Flere artikler ...

 • billedkunst.jpg

  Linjefag

  Billedkunst

  I faget Billedkunst på Sdr. Feldings Efterskole udvikler eleverne deres egne idéer ved at lege med og udforske forskellige teknikker og materialer. Eleverne eksperimenterer, fordyber sig, gentager sig selv og forfølger deres idé fra tanke over handling til et færdigt produkt.

  Klik her for at læse mere

 • haandvaerker.jpg

  Linjefag

  Håndværk og design

  Formålet med undervisningen er at give eleverne håndværksmæssige kundskaber og færdigheder, som gør dem i stand til at fremstille brugbare ting, som f.eks. møbler eller pyntegenstande samt udføre reparationer.

  Klik her for at læse mere

 • spring.jpg

  Linjefag

  Gymnastik og spring

  Gymnastik og spring er en ny linje på Sdr. Felding Efterskole.

  Klik her for at læse mere

 • mtb.jpg

  Linjefag

  MTB og trailrun

  MTB/ Trailrun er et nyt linjefag på Sdr. Felding Efterskole

  Klik her for at læse mere

 • adventure.jpg

  Linjefag

  Adventure

  Adventure er et nyt linjefag på Sdr. Felding Efterskole

  Klik her for at læse mere

 • motorcross.jpg

  Linjefag

  Motocross og motorlære

  En helt ny linje har set dagens lys på Sdr. Feldings Efterskole. Motocross er et fag, hvor du lærer om motoropbygning, lærer om teknikken når du skal køre motocross og så skal du selvfølgelig også køre på "cyklen". Sikkerhedsudstyret er naturligvis i orden.

  Klik her for at læse mere

 • medie.jpg

  Linjefag

  Mediefag

  Medie er et nyt linjefag på Sdr. Felding Efterskole.

  Klik her for at læse mere

 • idraet-669x448.jpg

  Linjefag

  Idræt

  På idrætslinien arbejder vi med faget ud fra et bredt idrætssyn. Eleven bliver ikke specialist inden for et særligt område, men vil blive introduceret til mange forskellige former for idræt og forskellige arbejdsmetoder indenfor faget.

  Klik her for at læse mere

 • mad.jpg

  Linjefag

  Mad til mennesker

  Formålet med undervisningen er, at eleverne bliver forberedt til at kunne klare den daglige husholdning med planlægning, indkøb, madlavning og hygiejne, så de er rustet til at skulle flytte hjemmefra og klare sig selv.

  Klik her for at læse mere

 • social.jpg

  Linjefag

  Social- og sundhedsfag

  På SFE oplever eleverne at skulle bo og færdes i tæt fællesskab med de øvrige elever. De lever et 10. skoleår med klart definerede regelsæt, og under hensyntagen til hinanden.

  Klik her for at læse mere