Besøg os

Efterskolernes Dag (Åbent Hus)

Efterskolernes dag ligger i år søndag den 26. september 2021 i tidsrummet 13.00-17.00, hvor hele landets efterskoler har åbent hus - og det har vi selvfølgelig også.

Denne dag kan du og dine forældre opleve stemningen her på Sdr. Feldings Efterskole.

Det vil være muligt at få en rundvisning af skolens nuværende elever, møde skolens lærere, få et indblik i både vores faglige fag og linjefag, og du kan stille alle de spørgsmål du har, til det at gå på efterskole.

Tilmelding til åbent hus er ikke nødvendig.

Efterskolernes Aften

Kan du ikke komme til Efterskolernes Dag, holder vi også Åbent Hus til Efterskolernes Aften onsdag den 12. januar 2022.

Her vil det også være muligt at se skolen og få et indblik i, hvad det vil sige at gå på Sdr. Feldings Efterskole.

Tilmelding til åbent hus er ikke nødvendig.

Besøgsaftener

Kom og se skolen på en af vores besøgsaftener. Her bliver du/I vist rundt af vores nuværende elever, hvorefter der er fælles information i vores samlingssal og tid til en personlig samtale med forstanderen eller en lærer om et muligt efterskoleforløb på Sdr. Feldings Efterskole.

Vores kommende besøgsaftener er:

Torsdag den 28. oktober kl. 18.30

Tirsdag den 23. november kl. 18.30

Tilmelding til besøgsaftener sker nederst på denne side.

Der kommer snart flere datoer med besøgsaftener.

Tilmelding til besøgsaftener