Besøg os

Efterskolernes aften (Åbent Hus)

Efterskolernes aften ligger i år onsdag den 11. januar 2023 i tidsrummet 18.00-21.00, hvor hele landets efterskoler har åbent hus - og det har vi selvfølgelig også.

Denne aften kan du og dine forældre opleve stemningen her på Sdr. Feldings Efterskole og få et indblik i skolens hverdag og vores forskellige fag.

Det vil være muligt at få en rundvisning af skolens nuværende elever, møde skolens lærere, få en personlig samtale om et muligt efterskoleophold på Sdr. Feldings Efterskole, og du kan stille alle de spørgsmål du har, til det at gå på efterskole.

Vi glæder os til at se dig og dine forældre.

Informationsaftener

Ønsker du og dine forældre at opleve stemningen på Sdr. Feldings Efterskole?

Kom og se skolen på en af vores informationsaftener. Her bliver du/I vist rundt af vores nuværende elever, hvorefter der er fælles information i vores samlingssal og tid til en personlig samtale om et muligt efterskoleophold på Sdr. Feldings Efterskole.

Vi holder informationsaften den første onsdag i hver måned (bortset fra juli og august), og tilmelding sker nederst på denne side.

Vores kommende informationsaftener:

Onsdag den 2. november kl. 18.30-21.00 (fuldt booket)
Onsdag den 30. november kl. 18.30-21.00
Onsdag den 11. januar - efterskolernes aften - tilmelding ikke nødvendig