Besøg os

Besøgsaftener

Kom og se skolen på en af vores besøgsaftener. Her bliver du/I vist rundt af vores nuværende elever, hvorefter der er fælles information i vores samlingssal og tid til en personlig samtale med forstanderen eller en lærer om et muligt efterskoleforløb på Sdr. Feldings Efterskole.

Tilmelding til besøgsaftener sker nederst på denne side, hvor I kan tilmelde jer til en af vores kommende besøgsaftener:

Onsdag den 23. februar kl. 18.30
Tirsdag den 22. marts kl. 18.30
Tirsdag den 19. april kl. 18.30

Der kommer løbende flere datoer med besøgsaftener.

Efterskolernes Aften (Åbent Hus)

Onsdag den 12. januar holder vi Efterskolernes Aften, hvor du og dine forældre kan opleve stemningen på Sdr. Feldings Efterskole.

Det vil være muligt at få en rundvisning af skolens nuværende elever, møde skolens lærere, få et indblik i både vores faglige fag og linjefag, og du kan stille alle de spørgsmål du har, til det at gå på efterskole.

Tilmelding til åbent hus er ikke nødvendig.

Tilmelding til besøgsaftener