Book et besøg

Kom og se skolen, få en rundvisning af de nuværende elever og få en samtale med forstanderen eller en lærer om et muligt efterskoleforløb på Sdr. Feldings efterskole. Læs lidt om dine muligheder og book et besøg i formularen her nedenfor!

Efterskolernes Dag/Aften

To gange om året er der åbent hus på alle landets efterskoler. Sidste søndag i september og anden onsdag i januar.
På grund af coronasituationen har vi erstattet Efterskolernes Aften i januar 2021 med en række besøgsaftener. Se nedenfor - og husk: Tilmelding er nødvendig!

Besøgsaftener

Besøgsaftenerne fungerer lidt som efterskolernes aften. Her får du en rundvisning af et par af skolens elever og herefter er der fælles information i vores samlingssal. Efter den fælles information er vi klar til at tage en snak om den unge, skolen og diverse spørgsmål I må have omkring skolen. Vær opmærksom på, at I max. kan stille med tre personer (elev + to forældre).

Kommende besøgsaftener vil blive afholdt på følgende datoer:

Lørdag 30. januar 2021 kl. 14 - 17 (afholdes digitalt)
Søndag 28. februar 2021 kl. 15 - 17 (afholdes formentlig digitalt)
Onsdag 17. marts 2021 kl. 18.30 - 21
Onsdag 21. april 2021 kl. 18.30 - 21