It i undervisningen

Vi bruger MacBooks og iPads i undervisningen, og de tekster, vi arbejder med i de forskellige fag, kan som regel oplæses digitalt. Computeren er altid et middel til at nå et mål - ikke noget vi 'bare' bruger tid på for sin egen skyld.

Du lærer at bruge 'intowords' eller 'appwriter'. Værktøjer, du kan bruge i både fagene og din fritid. Du bliver også fortrolig med googles værktøjer - googledocs, googlesheets, googledrev mm.

Lån en iPad gratis

Du kan lease en computer på skolen. Desuden stiller vi en iPad til rådighed for alle nye elever. Ved skoleårets afslutning returnerer du computer og/eller iPad til skolen. Du kan også medbringe dit eget it-udstyr, hvis du selv har velfungerende apple-enheder i forvejen.

Eleverne fortæller

Jennifer Monbjerg Nass Nielsen

Hyggesnak på værelset inden sengetid er noget af det bedste, men jeg elsker også at komme ud og male naturen i billedkunst.

Gustav Lykke Larsen

Her er skov, vand og åbne græsplæner med masser af plads til at være sig selv. Det bedste er at fjolle ved åen og høre fuglene synge.

Liv Dons Henriksen

Ved vores kanal bagerst i haven sker der ALT muligt. Folk griner og hygger sig som på en festival