Støt Sdr. Feldings Efterskole!

Du kan støtte os!

Sdr. Felding er en velbesøgt efterskole som fremhæver faglighed og fællesskab, samt personlig udvikling og selvværd for den enkelte elev.

Alle efterskoler skal ifølge loven om frie skoler have en skolekreds som står bag skolen. Formålet med skolekredsen er blandt andet at sikre, at efterskolen er folkeligt forankret, og at selve skolens eksistens er begrundet i en gruppe af borgeres og forældres ønske om at drive skolevirksomhed med et særligt værdigrundlag.

Skolekredsen er altså den gruppe af borgere og forældre, som danner et fælles grundlag og opbakningen af Sdr. Feldings Efterskole igennem et medlemskab på kr. 100,00.

Igennem et medlemskab af skolekredsen i Sdr. Feldings Efterskole er man sammen med andre, meget velkommen til at deltage i generalforsamlingen, hvor man som medlem har stemmeret. Der vil inden generalforsamlingen være social samvær ved et veltilberedt middag, for de som ønsker at deltage.

Medlemskab af Sdr. Feldings Efterskoles skolekreds på kr. 100,00 kan indbetales på reg. 2210 kontonr. 9028480293, MobilePay nr. 28250 eller på efterskolens kontor.

Vi vil gerne modtage mailadresse ved tilmelding.

Ved spørgsmål er du velkommen til at skrive til skolens mail: kontor@sfeefterskole.dk

Med venlig hilsen
Jan Andersen, formand