Pakkeliste

Ved skoleopstart er der nogle ting du skal med medbringe. Derudover er der nogle ting, som kan være rare at have med. Nedenfor finder du en pakkeliste og en kort liste med det, der er godt at have med.

Det du skal have med:

Det, du kan tage med:

Det, du ikke må tage med:

Information til nye elever!

Hvis du gerne vil vide mere om opstarten på efterskolen, kan du hente dette informationshæfte. Det er fyldt med praktisk information omkring efterskolen og opstarten: PDF icon infohaefte_19-20.pdf

Hent eventuelt en pakkeliste til at udskrive: PDF icon pakkeliste.pdf

Eleverne fortæller

Jonas Schrøder Kallesøe

Det fedeste er kammeratskabet! Og så er det rart at lærerne forstår hvordan vi har det som ordblinde.

Charlotte Rasmussen

Jeg nyder at lytte til musik eller spille rundbold med de andre - man mærker hurtigt, at vi er i samme båd allesammen, og min familiegruppe er blevet mine bedste venner.

Gustav Lykke Larsen

Her er skov, vand og åbne græsplæner med masser af plads til at være sig selv. Det bedste er at fjolle ved åen og høre fuglene synge.