Billedkunst

Er du bidt af billeder? På dette linjefag lærer du om billedanalyse, tegne- og maleteknikker og formgivning, så du kan lave endnu flotte kunst selv.

Kunst er et spændende fag, der lærer dig at se verden på en ny måde, og samtidig er der en praktisk del, der er god til at udvikle din finmotorik, koncentrationsevne og oplevelsesevne. Du skal undervejs gemme dine tanker om processen - og denne dokumentation indgår i vores afsluttende fælles fernisering.

Vi arbejder mest analogt, men en gang i mellem går vi også på opdagelse i digitale medier. I år har vi særlig fokus på Danmark i kunst og Danske kunstnere.

Det er muligt at gå til prøve i faget.

Flere linjefag

Mad til mennesker

For dig der brænder for madlavning

Håndværk og design

Har du lyst til at fremstille egne møbler eller flot brugskunst?

Spring og rytme

Rytme- og springgymnastik - vi har plads til både helt nye og erfarne!

Se alle linjefag

Book et besøg

Alle kommende elever skal besøge skolen sammen med deres forældre, inden vi behandler en ansøgning.