Sådan bor du

Alle elever bor fordelt i fire hyggelige huse: Lyng, Gyvel, Blåbær/Tyttebær og Hyben. Du bor sammen med en, to eller tre andre på værelset. De forskellige huse og værelser har alle deres eget særpræg - nogle værelser har eget bad og toilet, andre ikke.

To gange om året er der mulighed for at skifte værelse, så vi kan ikke garantere dig, du bliver boende samme sted mens du er på skolen.

I er selv ansvarlige for den daglige rengøring på værelserne.

Tjanser

Vi går meget op i, at vores skole ser ren og indbydende ud. Det gør det meget rarere for os at være der. Derfor har vi rengøring på værelserne hver morgen og rengøring på skolen til middag. Som elev er du med til rengøringen og du har forskellige opgaver i løbet af året.

Udover den almindelige rengøring skal du også hjælpe til i køkkenet. Det skal du ca. en uge om året. Her er du selv med til at planlægge menuen for ugen og bliver en stor del af hverdagen i køkkenet sammen med køkkenpersonalet.