Log-in for elever, forældre og lærere: Skoleintra

Fællesskab og faglighed

Gode ord, der begynder med F. Vi giver dem selskab af ord og begreber som fantastiske oplevelser, faste venskaber, fede stunder. En ting er ord, noget andet er virkelighed. Et efterskoleophold er mange ting, men det er stensikkert, at du vil opleve disse ord blive til virkelighed her på Sdr. Feldings Efterskole.

Sdr. Feldings Efterskole er for almindelige teenagere, der har brug for ekstra hjælp til at læse og skrive. Det er vores speciale at hjælpe unge til at få succes med folkeskolens afgangsprøve. Det er målet, og du skal knokle med bøgerne og være parat til at arbejde ekstra for sagen.

Dit skema vil blive en god blanding af almindelige skolefag, sport, friluftsliv og kreative muligheder. Vi tror nemlig det
er vigtigt, at din hverdag bliver afvekslende og spændende. Skolen ligger frit ned til Skjern Å, som er én af vores foretrukne legepladser.

Med i værktøjskassen er også den nyeste brug af moderne teknologi. Vi er nemlig på forkant med gode faciliteter og dygtige lærere, som vil gøre deres bedste, for at du både får et fantastisk år med spændende oplevelser og et meget større fagligt overskud.

På Sdr. Feldings Efterskole har vi masser af erfaring med at undervise på mange forskellige kreative måder. Og måske det allervigtigste: at skabe et trygt miljø med nye venner. 

Tilslut dig fællesskabet

Optagelse

Bliv elev på Sdr. Feldings Efterskole
Alle kommende elever skal besøge skolen sammen med deres forældre, inden vi behandler en ansøgning.

Gå til ansøgning

Book et besøg

Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften:
Hvert år er der åbent hus på alle efterskoler sidste søndag i september og anden onsdag i januar. Næste gang er søndag 30. september 2018 kl. 13-17.

Nyheder

Lørdag 2. juni: Festlig dag for 'gamle' elever!
Læs mere ...
Festlig indvielse af Sdr. Feldings Efterskoles nye klublokaler
Læs mere ...
Ud i naturen!
Læs mere ...

Flere artikler ...

 • haandvaerker.jpg

  Linjefag

  Håndværk og design

  Formålet med undervisningen er at give eleverne håndværksmæssige kundskaber og færdigheder, som gør dem i stand til at fremstille brugbare ting, som f.eks. møbler eller pyntegenstande samt udføre reparationer.

  Klik her for at læse mere

 • mtb.jpg

  Linjefag

  MTB og trailrun

  MTB/ Trailrun er et nyt linjefag på Sdr. Felding Efterskole

  Klik her for at læse mere

 • billedkunst.jpg

  Linjefag

  Billedkunst

  I faget Billedkunst på Sdr. Feldings Efterskole udvikler eleverne deres egne idéer ved at lege med og udforske forskellige teknikker og materialer. Eleverne eksperimenterer, fordyber sig, gentager sig selv og forfølger deres idé fra tanke over handling til et færdigt produkt.

  Klik her for at læse mere

 • mad.jpg

  Linjefag

  Mad til mennesker

  Formålet med undervisningen er, at eleverne bliver forberedt til at kunne klare den daglige husholdning med planlægning, indkøb, madlavning og hygiejne, så de er rustet til at skulle flytte hjemmefra og klare sig selv.

  Klik her for at læse mere

 • social.jpg

  Linjefag

  Social- og sundhedsfag

  På SFE oplever eleverne at skulle bo og færdes i tæt fællesskab med de øvrige elever. De lever et 10. skoleår med klart definerede regelsæt, og under hensyntagen til hinanden.

  Klik her for at læse mere

 • spring.jpg

  Linjefag

  Gymnastik og spring

  Gymnastik og spring er en ny linje på Sdr. Felding Efterskole.

  Klik her for at læse mere

 • motorcross.jpg

  Linjefag

  Motocross og motorlære

  En helt ny linje har set dagens lys på Sdr. Feldings Efterskole. Motocross er et fag, hvor du lærer om motoropbygning, lærer om teknikken når du skal køre motocross og så skal du selvfølgelig også køre på "cyklen". Sikkerhedsudstyret er naturligvis i orden.

  Klik her for at læse mere

 • adventure.jpg

  Linjefag

  Adventure

  Adventure er et nyt linjefag på Sdr. Felding Efterskole

  Klik her for at læse mere

 • medie.jpg

  Linjefag

  Mediefag

  Medie er et nyt linjefag på Sdr. Felding Efterskole.

  Klik her for at læse mere

 • idraet-669x448.jpg

  Linjefag

  Idræt

  På idrætslinien arbejder vi med faget ud fra et bredt idrætssyn. Eleven bliver ikke specialist inden for et særligt område, men vil blive introduceret til mange forskellige former for idræt og forskellige arbejdsmetoder indenfor faget.

  Klik her for at læse mere