Log-in for elever, forældre og lærere: Skoleintra

Om skolen

Temauger & oplevelser

Vores hverdag kan være travl og hektisk, men altid i faste rammer. Engang imellem giver vi den gas og laver noget, som er helt anderledes. På de forskellige årgange sker der en helt masse spændende ting, som er med til at udvikle dig fagligt og samtidig lære dig om gruppearbejde og holdånd.

• I 8. klasse arbejder vi med erhvervsuge, seksualundervisning og en emneuge med et bestemt tema.
• I 9. klasse arbejder vi med faguge, seksualundervisningsdage og projektuge.
• I 10. klasse arbejder vi med emneuge, seksualundervisningsdage og OSO-opgave.

Rejser

De forskellige årgange tager også på udlandsture hvert år. Destinationen kan skifte fra år til år men fælles for alle årgangenes ture er, at de er fyldt med oplevelser og indhold hvor man både lærer sig selv og sine kammerater bedre at kende.

Skolens fælles udlandstur er en skitur. Hver vinter tager vi afsted på skitur i 5 dage. Det er en herlig uge for både begyndere og mere øvede, - skiløbere såvel som snowboardere, - elever såvel som lærere. På skituren er vi sammen om at udforske bjergene i Østrig.

Linjefagsdage

Vi har også en masse aktiviteter på tværs af årgangene.

Vi har linjefagsdage, hvor vi fordyber os i de enkelte linjefag og dermed får mulighed for at arbejde koncentreret med fagets indhold. Her tager man eksempelvis ud af huset og oplever faget udenfor skolens rammer eller har tid til at arbejde med større relevante projekter.

Aftenaktiviteter

Aftenaktiviteter tilbydes af aftenvagterne og kan være alt muligt forskelligt. Eleverne har en stor indflydelse på hvad aftenaktiviteterne kan være. Her er det som regel valgfrit om man vil deltage.

Som en del af aftenaktiviteterne har skolen også tilknyttet lokaler nede i byen. Her tilbyder vi biograf, e-sport, fitnesscenter, spillerum og værksted.

Indimellem bruger vi hallen i Sdr. Felding og laver spring, spiller badminton, håndbold eller fodbold. Hvis man ikke er til aktiviteter med så meget motion kan man bruge skolens fælles torv til brætspil eller kreative aktiviteter.

Om sommeren er skolens udendørsområder ofte i anvendelse og der spilles masser af fodbold på skolens multibane, rundbold på græsarealerne eller badet i kanalen som går tværs igennem skolens grund.

Tilslut dig fællesskabet

Optagelse

Bliv elev på Sdr. Feldings Efterskole
Alle kommende elever skal besøge skolen sammen med deres forældre, inden vi behandler en ansøgning.

Gå til ansøgning

Book et besøg

Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften:
Hvert år er der åbent hus på alle efterskoler sidste søndag i september og anden onsdag i januar.
Næste gang er Efterskolernes Aften onsdag 8. januar 2020, kl. 18-21.

Nyheder

Fra Sdr. Feldings Efterskole til VM i Rusland
Læs mere ...
Fribilletter til gymnastikstævne i Jyske Bank Boxen!
Læs mere ...
Flot opvisning i Sdr. Felding-hallen af eleverne fra SFE
Læs mere ...

Flere artikler ...

 • haandvaerker.jpg

  Linjefag

  Håndværk og design

  Formålet med undervisningen er at give eleverne håndværksmæssige kundskaber og færdigheder, som gør dem i stand til at fremstille brugbare ting, som f.eks. møbler eller pyntegenstande samt udføre reparationer.

  Klik her for at læse mere

 • mad.jpg

  Linjefag

  Mad til mennesker

  Formålet med undervisningen er, at eleverne bliver forberedt til at kunne klare den daglige husholdning med planlægning, indkøb, madlavning og hygiejne, så de er rustet til at skulle flytte hjemmefra og klare sig selv.

  Klik her for at læse mere

 • social.jpg

  Linjefag

  Social- og sundhedsfag

  På SFE oplever eleverne at skulle bo og færdes i tæt fællesskab med de øvrige elever. De lever et 10. skoleår med klart definerede regelsæt, og under hensyntagen til hinanden.

  Klik her for at læse mere

 • medie.jpg

  Linjefag

  Mediefag

  Medie er et nyt linjefag på Sdr. Felding Efterskole.

  Klik her for at læse mere

 • billedkunst.jpg

  Linjefag

  Billedkunst

  I faget Billedkunst på Sdr. Feldings Efterskole udvikler eleverne deres egne idéer ved at lege med og udforske forskellige teknikker og materialer. Eleverne eksperimenterer, fordyber sig, gentager sig selv og forfølger deres idé fra tanke over handling til et færdigt produkt.

  Klik her for at læse mere

 • adventure.jpg

  Linjefag

  Adventure

  Adventure er et nyt linjefag på Sdr. Felding Efterskole

  Klik her for at læse mere

 • spring.jpg

  Linjefag

  Gymnastik og spring

  Gymnastik og spring er en ny linje på Sdr. Felding Efterskole.

  Klik her for at læse mere

 • motorcross.jpg

  Linjefag

  Motocross og motorlære

  En helt ny linje har set dagens lys på Sdr. Feldings Efterskole. Motocross er et fag, hvor du lærer om motoropbygning, lærer om teknikken når du skal køre motocross og så skal du selvfølgelig også køre på "cyklen". Sikkerhedsudstyret er naturligvis i orden.

  Klik her for at læse mere

 • idraet-669x448.jpg

  Linjefag

  Idræt

  På idrætslinien arbejder vi med faget ud fra et bredt idrætssyn. Eleven bliver ikke specialist inden for et særligt område, men vil blive introduceret til mange forskellige former for idræt og forskellige arbejdsmetoder indenfor faget.

  Klik her for at læse mere

 • mtb.jpg

  Linjefag

  MTB og trailrun

  MTB/ Trailrun er et nyt linjefag på Sdr. Felding Efterskole

  Klik her for at læse mere